Talangduo lämnar Saik för IFK Falköping

God fortsättning på er! Hoppas julen har varit bra. Frimånaden slutade ju som bekant den 15:e december, men nyförvärven fortsätter att trilla in. IFK Falköping har nu gjort klart med två unga förmågor. Innermittfältarna Oscar Engelmark och Simon Jonsson, 18, tillhörde båda Skövde AIK förra året och spelade i det framgångsrika U19-laget. Nu står det alltså klart att de kommer representera IFK Falköping nästa säsong. Jonsson skrivs över till IFK medan Enkelmark blir utlånad.

 

Läs mer om övergångarna här

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>